Wall of Faim

TEAMANALYSE - COMMUNICATIE & ORGANISATIECULTUUR

Ontdek tijdens de teamanalyse Wall of Faim de processen en structuren in jouw team. In drie stappen geven we samen antwoord op de vraag: "Hoe dragen we gezamenlijk bij aan het behalen van het organisatiedoel?". Er is aandacht voor open communicatie, creëren van een veilige omgeving en onderwerpen vanuit een ander perspectief bekijken. De teamanalyse Wall of Faim geeft jouw team de informatie om succesvol te groeien, ontwikkelen of te veranderen!

Wall of Faim teamanalyse organisatiecultuur en communicatie

Samen fotograferen

Hoe maak je processen in het bedrijf zichtbaar? Door letterlijk alles in beeld te brengen! Samen met een organisatiepsycholoog en fotograaf gaan jullie aan de slag met fotografie.

 

Alle gemaakte foto's hangen we na afloop samen aan de muur, oftewel jullie eigen Wall of Faim!

Wall of Faim teamanalyse organisatiecultuur en communicatie

Samen leren

Met een camera in de hand leert het team welke elementen een rol spelen bij doelgericht samenwerken en hoe je deze in beeld brengt. Het team leert kritisch naar de organisatie te kijken en hoe je jouw inzichten kan delen met anderen.

Wall of Faim teamanalyse organisatiecultuur en communicatie

Samen analyseren

De weken na de training krijgen jullie de mogelijkheid om op het werk te fotograferen. Na deze periode analyseren we samen de gemaakte foto's: wat zien we en hoe draagt dit bij aan het behalen van het organisatiedoel?


Vertel mij meer!

Verloop

De teamanalyse Wall of Faim bestaat uit vier onderdelen. In totaal beslaat het traject zo'n zes weken, waarvan het team gemiddeld tien uur actief met Wall of Faim bezig. Gedurende twee tot vier weken kan het team zelf aan de slag met de geleende camera's om de bijdragen aan het organisatiedoel in beeld te brengen. 

Wall of Faim teamanalyse organisatiecultuur en teamstructuur bij doelgericht samenwerken

Begeleiding

Tijdens het traject wordt het team begeleid door arbeids- en organisatiepsycholoog Femke en de professionele fotograaf Sjors. We staan zowel fysiek als online voor jullie klaar om zo veel mogelijk uit de training te halen. Na afloop ontvangen jullie van Femke een online terugkoppeling met praktische tips.

Resultaat

Het team of de afdeling weet na afloop wat doelgericht samenwerken is en welke elementen bijdragen aan het behalen van het organisatiedoel. Daarnaast kan het team kritisch kijken en deze inzichten delen met de anderen. Met praktische tips en een goede dosis positieve energie kan het team weer aan de slag!

praktische informatie

De voorkeurslocatie voor Wall of Faim is Deelwerk NOP in Emmeloord. Maar we kunnen door heel midden en noord Nederland de teamanalyse verzorgen. De datum wordt in overleg met jou gepland.

 

Het tarief voor de teamanalyse Wall of Faim ligt tussen de €195,- en €240,- excl. BTW per deelnemer. Het tarief is inclusief kennismaking en voorbereiding, catering, professionele begeleiding en gebruik materiaal. Bij een afwijkende locatie worden alleen de reiskosten extra in rekening gebracht (€0,19 per kilometer).