· 

#vraagvanvandaag - Zoek de onderhoudsmonteur

Leidinggeven aan een groeiende organisatie zorgt voor veel uitdagingen. Waaronder het aansturen van een groeiend team. Hoe zorg je voor duidelijkheid? Hoe zorg je voor structuur? 

 

In de nieuwe #vraagvanvandaag staan we stil bij het positieve effect van een onderhoudsmonteur. De onderhoudsmonteur is de persoon of zijn de personen die zorgen dat het team draaiende blijft. Dit kan jij als leidinggevende zijn, maar kan ook iemand uit het team of een externe zijn.

 

Wat doet de onderhoudsmonteur waardoor deadlines worden gehaald en het team samenwerkt? En hoe oefent de onderhoudsmonteur invloed uit op het team? 


Als de onderhoudsmonteur in beeld is, kan het interessant zijn de bevindingen met het hele team te delen. Wie weet zijn er nog interessante aanvullingen of hele andere perspectieven...! 

 

Kortom, het aanstellen van een onderhoudsmonteur kan zorgen voor meer duidelijkheid en structuur in jouw team. Wie is dat bij jou?


Note: #vraagvanvandaag is een twee wekelijks terugkerend onderdeel. In een korte video wordt je als ondernemer even aan het denken gezet. Leuk om de dag mee te beginnen!