Teamontwikkeling

Teamontwikkeling · 23. mei 2020
Samenwerken tijdens corona mogelijk makkelijker dankzij deze kennistool.

Teamontwikkeling · 12. mei 2020
Mooie reactie van een van onze klanten! De grote vraag is natuurlijk: hoe zit dit binnen jouw team?

Teamontwikkeling · 25. oktober 2019
Doelgericht samenwerken is bij Faim Advies de manier om je als team te ontwikkelen. De methode die we daarvoor gebruiken is breed inzetbaar! Want onze ervaring is, dat samenwerken met de (potentiële) klant helpt een product of dienst te verkopen. Geen gladde verkooptrucs of je richten op de grootste marge. Gewoon openheid en samen werken naar een doel. Leuker voor jouw (potentiële) klant en voor jezelf! Lees het blog op het platform AFM Sales:...

Teamontwikkeling · 21. september 2019
Ontvang nu gratis de overzichtskaart met Faim's methode. In drie onderdelen leggen wij uit hoe je als team gezamenlijk doelen kan behalen.

Teamontwikkeling · 22. mei 2019
Deze keer hebben we jouw hulp nodig tijdens de #vraagvanvandaag!
Teamontwikkeling · 13. mei 2019
Regelmatig plaatst Faim Advies gratis tips voor doelgericht samenwerken, teamanalyse en teamontwikkeling op haar social media kanalen. Zo hoef jij niet steeds de website in de gaten te houden, maar komen de tips in jouw nieuwsoverzicht voorbij! Volg ons via: LinkedIn Facebook Instagram

Teamontwikkeling · 25. april 2019
De nieuwe training Wall of Faim gaat van start! Er is slechts nog één plek voor een team of afdeling om deel te nemen aan de try-out in maand mei of juni. Wil jij de training graag ervaren, maar niet veel betalen? Neem dan snel contact op!

Teamontwikkeling · 24. april 2019
Het gebeurde mij vorige week nog: door alle groepsprocessen raakte ik even de draad kwijt! Vervelend, want dit leidde erg af van het samen leren. Gelukkig kwam de reddende engel "het vertrouwen dat de groep zichzelf corrigeert".

Teamontwikkeling · 15. april 2019
Groeiende organisaties lopen tegen veel uitdagingen aan. Waaronder duidelijkheid en structuur in het team. Ontdek de tip in de #vraagvanvandaag!