Over Faim

DOELGERICHT SAMENWERKEN - TEAMANALYSE & TEAMONTWIKKELING - HET FAIM TEAM

Dit is waarom het begon...

Hoe vaak hoor je niet dat organisatieveranderingen voor problemen en weerstand zorgen? Wij heel vaak en dat kan anders! Faim Advies maakt sinds 2016 bedrijven bewust van de positieve invloed van de verandering op het team en de positieve invloed van het team op de verandering. Doelgericht samenwerken zien wij als dé sleutel voor een succesvol bedrijf.

Hoe werken we?

We brengen het individuele, team en organisatie niveau bij elkaar. Deze afstemming zorgt voor een gemotiveerd en betrokken team dat met plezier de organisatiedoelen behaald. Hierbij houden we rekening met de mate van invloed op de verandering.

Organisatieadviesbureau Faim Advies

Wat doen we?

Faim Advies begeleidt teams in doelgericht samenwerken. We bieden interactieve teamanalyses en begeleiden praktische teamontwikkeling. Altijd met oog voor de wensen van de klant en vanuit onze brede kennis over o.a. teamdynamiek en organisatiepsychologie.

"WE ZIJN PAS TEVREDEN ALS HET TEAM HEEFT GELEERD

ÉN DIT GELEERDE IN DE PRAKTIJK KAN TOEPASSEN"

team

Faim Advies werkt samen met jou, maar ook met een team professionals uit verschillende vakgebieden. Bijvoorbeeld een kok, een fotograaf en voedingsadviseur. Op deze manier hebben we een eigenwijs en divers aanbod, waarin we jou volledig van dienst kunnen zijn in het behalen van de gewenste doelen.

Oprichtster en eigenaresse Femke van Cappelle, MSc daagt teams uit kritisch naar zichzelf te kijken. 

 

Wat is kenmerkend voor Femke's werkstijl?

"Als arbeids- en organisatiepsycholoog kijk ik met een andere bril naar organisaties. Dit zorgt wel eens voor discussies, maar levert uiteindelijk een beter resultaat op. Daarnaast ben ik iemand die graag observeert, analyseert en onderzoekt."  

 

 

Wat moeten (potentiële) klanten over jou weten?

"Afspraak is afspraak! Ik zal niet zo maar opgeven en de klant altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast geeft het mij altijd enorm veel voldoening om samen met een team een traject te doorlopen. Vooral omdat we vaak een team verbazen door onze positieve en interactieve aanpak. De klant heeft daadwerkelijk wat te zeggen bij Faim!"

"WE GAAN JE NIET VERTELLEN HOE HET MOET,

MAAR ALLEEN LATEN ZIEN HOE HET OOK KAN"

Femke van Cappelle