Teamontwikkeling · 23. mei 2020
Samenwerken tijdens corona mogelijk makkelijker dankzij deze kennistool.

Teamontwikkeling · 12. mei 2020
Mooie reactie van een van onze klanten! De grote vraag is natuurlijk: hoe zit dit binnen jouw team?

Teamontwikkeling · 25. oktober 2019
Doelgericht samenwerken is bij Faim Advies de manier om je als team te ontwikkelen. De methode die we daarvoor gebruiken is breed inzetbaar! Want onze ervaring is, dat samenwerken met de (potentiële) klant helpt een product of dienst te verkopen. Geen gladde verkooptrucs of je richten op de grootste marge. Gewoon openheid en samen werken naar een doel. Leuker voor jouw (potentiële) klant en voor jezelf! Lees het blog op het platform AFM Sales:...

Teamontwikkeling · 21. september 2019
Ontvang nu gratis de overzichtskaart met Faim's methode. In drie onderdelen leggen wij uit hoe je als team gezamenlijk doelen kan behalen.

Persoonlijke ontwikkeling · 13. augustus 2019
Faim Advies is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe tool. Help je mee door het mini marktonderzoek in te vullen?

Organisatieverandering · 11. juli 2019
#vraagvanvandaag: “wat zie jij?”. Roestige balken? Het zonnetje? Een nooduitgang? Mensen? Lijnen en structuren? Witte letters op het raam?

Persoonlijke ontwikkeling · 20. juni 2019
Oké, eerlijk is eerlijk... De opnames van #vraagvanvandaag gaan echt niet altijd goed. Ook ik moet uit mijn comfortzone komen!
Organisatieverandering · 03. juni 2019
Meteen de #vraagvanvandaag: Wat heb je vandaag geleerd? En gister? Download de afbeeldingen en stuur deze naar jouw team. Je zal de meest leuke reacties krijgen!

Teamontwikkeling · 22. mei 2019
Deze keer hebben we jouw hulp nodig tijdens de #vraagvanvandaag!
Teamontwikkeling · 13. mei 2019
Regelmatig plaatst Faim Advies gratis tips voor doelgericht samenwerken, teamanalyse en teamontwikkeling op haar social media kanalen. Zo hoef jij niet steeds de website in de gaten te houden, maar komen de tips in jouw nieuwsoverzicht voorbij! Volg ons via: LinkedIn Facebook Instagram

Meer weergeven