Persoonlijke ontwikkeling · 13. augustus 2019
Faim Advies is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe tool. Help je mee door het mini marktonderzoek in te vullen?

Organisatieverandering · 11. juli 2019
#vraagvanvandaag: “wat zie jij?”. Roestige balken? Het zonnetje? Een nooduitgang? Mensen? Lijnen en structuren? Witte letters op het raam?

Persoonlijke ontwikkeling · 20. juni 2019
Oké, eerlijk is eerlijk... De opnames van #vraagvanvandaag gaan echt niet altijd goed. Ook ik moet uit mijn comfortzone komen!
Organisatieverandering · 03. juni 2019
Meteen de #vraagvanvandaag: Wat heb je vandaag geleerd? En gister? Download de afbeeldingen en stuur deze naar jouw team. Je zal de meest leuke reacties krijgen!

Teamontwikkeling · 22. mei 2019
Deze keer hebben we jouw hulp nodig tijdens de #vraagvanvandaag!
Teamontwikkeling · 13. mei 2019
Regelmatig plaatst Faim Advies gratis tips voor doelgericht samenwerken, teamanalyse en teamontwikkeling op haar social media kanalen. Zo hoef jij niet steeds de website in de gaten te houden, maar komen de tips in jouw nieuwsoverzicht voorbij! Volg ons via: LinkedIn Facebook Instagram

Persoonlijke ontwikkeling · 08. mei 2019
Emma: "Je bent toch altijd zooo georganiseerd!". Leuk zo'n compliment van mijn leidinggevende, maar nu beheer ik dus altijd de vergaderagenda, zit ik iedereen achter zijn broek aan en ben ik de eerste en de laatste die weggaat... NU zou ik wel eens de chaoot willen zijn die met de meest creatieve ideeën komt.
Teamontwikkeling · 25. april 2019
De nieuwe training Wall of Faim gaat van start! Er is slechts nog één plek voor een team of afdeling om deel te nemen aan de try-out in maand mei of juni. Wil jij de training graag ervaren, maar niet veel betalen? Neem dan snel contact op!

Teamontwikkeling · 24. april 2019
Het gebeurde mij vorige week nog: door alle groepsprocessen raakte ik even de draad kwijt! Vervelend, want dit leidde erg af van het samen leren. Gelukkig kwam de reddende engel "het vertrouwen dat de groep zichzelf corrigeert".

Teamontwikkeling · 15. april 2019
Groeiende organisaties lopen tegen veel uitdagingen aan. Waaronder duidelijkheid en structuur in het team. Ontdek de tip in de #vraagvanvandaag!

Meer weergeven