Koken met Faim

TEAMANALYSE - TEAMROLLEN & TEAMPROCESSEN

Hoe presteert jouw team onder de druk van hete ovens en stomende pannen? Wie neemt de leiding en wie deelt zijn kennis? Koken met Faim is een inspirerende teamanalyse in doelgericht samenwerken. Je ontdekt welke teamrollen en competenties in het team aanwezig zijn en hoe je deze eigenschappen optimaal kunt inzetten om gezamenlijk de organisatiedoelen te behalen. De teamanalyse Koken met Faim is onderdeel van "Invloeden" in de werkwijze van Faim

Koken met Faim teamanalyse teamrollen, competenties en communicatie bij doelgericht samenwerken

Rollen & processen

Elk team is anders, reageert anders en werkt anders. Toch moeten deadlines en doelstellingen gehaald worden...  Tijdens Koken met Faim zorgen verschillende kookopdrachten voor uitdagingen die het team gezamenlijk gaat aanpakken. De keuken is een uitgelezen kans te ontdekken welke rollen, patronen en processen in het team aanwezig zijn.

Koken met Faim teamanalyse teamrollen, competenties en communiceren bij doelgericht samenwerken

Samen koken

Gezamenlijk bereiden jullie een driegangenmenu. Gelukkig is er, naast de organisatieadviseur vanuit Faim Advies, een professionele kok aanwezig. Zo staat er toch altijd een gerecht op tafel!

 

Faim Advies werkt samen met: Lokaal 55 in Sneek, Deelwerk NOP in Emmeloord en Delicio in Nunspeet

Koken met Faim teamanalyse teamrollen, competenties en communicatie bij doelgericht samenwerken

Samen analyseren

Tijdens het koken maken we filmopnames die we onder professionele begeleiding met het team analyseren. Jij en jouw team leren zo in een veilige omgeving feedback geven op welke invloeden effectief zijn. 

 

Oftewel, na afloop kennen jullie de ingrediënten voor het gezamenlijk behalen van doelen.


Benieuwd? Bekijk de impressie

Kook en analyseer wanneer het jullie uitkomt! De data plannen we in overleg in. Het koken en dineren duurt 4 uur en de videoanalyse duurt 2 uur. 

 

Het tarief voor de teamanalyse ligt tussen de €195,- en €240,- excl. BTW per deelnemer (uitgaande van minimaal 10 deelnemers). Neem contact op voor de mogelijkheden bij een kleiner team. Het tarief is inclusief kennismaking en voorbereiding, catering, professionele begeleiding, gebruik materiaal en terugkoppeling.